Home Legenturia indoor fun & entertainment

Speeltuin

Weekends

10:30 - 18:30

Woe 13:00 - 18:30

Vr 16:00 - 18:30

Home | Scholen en groepen |Zomerkamp | Speeltuin | Food & Fun | Verjaardag |

Abonnementen

Kan je niet genoeg krijgen van Legenturia?

 

Legenturia biedt een extra voordelig maandelijks abonnement, U kan dit ter plaatse laten maken op kalme momenten in de ochtend of in de late namiddag na 17u00 (dit duurt 15 min per kind) of op voorhand via onderstaande kalender en de foto van uw kind mailen (team@legenturia.com)

 

Interesse? Maak dan in de kalender al een afspraak wanneer U het pasje ophaalt en laat maken,

Opgelet: U moet vooraf wel alle details invullen op het invulblad om niet nodeloos lang te wachten.

 

Normale toegangsprijs 10€ per kind

en 3€ per volwassene dus 13€ per bezoek,

met dit abonnement van 15€*

inclusief 1 gratis volwassen begeleider (0€) 

maakt U dus al vanaf een tweede bezoekje per maand winst !

 

 

Algemene voorwaarden en regels rond Speeltuin pas

 

Houd er rekening mee dat de Legenturia speeltuin Pas uitsluitend bedoeld is voor kinderen 0 - 12 jaar.

een geregistreerde volwassene heeft recht op gratis toegang wanneer de volwassene samen binnenkomt met een kind met een speelpas.

extra volwassenen wordt in rekening gebracht aan het standaard tarief voor volwassenen (3 €).

 

 

De Legenturia speelpas geeft recht op toegang tot Legenturia op een first come first served basis, dit betekent dat wanneer de maximum capaciteit van bezoekers bereikt is, ook abonnement houders zullen moeten wachten tot er opnieuw bezoekers bij kunnen.

Legenturia behoudt zich het recht voor om elke attractie te sluiten geheel of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving of schadevergoeding.

 

De Legenturia speelpas is voor de speeltuin zone alleen, bowling, lasershoot en andere betaalde activiteiten zijn niet inbegrepen in de speeltuin spelen pass.

 

Toelating tot Legenturia en het gebruik van de faciliteiten zijn onderworpen aan de gepubliceerde laatste toegangs- en sluitingstijden.

 

Legenturia behoudt zich het recht voor om de toegang te weigeren en de speelpas in te trekken van persoon die zich niet houdt aan deze voorwaarden of de Legenturia spelregels overtreedt.
 
Belangrijk detail: de eerste maand is uw domicilering nog in verwerking, daarom vragen we voor de eerste maand voor ELK KIND en voor de eerste maand 20€ te betalen per bancontact of cash bij ophalen van de pasjes (20€ = 15€ / maand 1 + 5€ voor fabrikatie van het pasje).
 
Dus als U in het begin van de maand komt kan U voor die 20€ al een ganse maand komen spelen tijdens openingsuren.
 
Echter als U in de laatste week van de maand komt betaalt U eveneens 20€ ook al is dit voor amper een weekje of één weekendje.
 
Kies uw datum dus zorgvuldig. Starten in de eerste weken van de maand is voor U interessanter dan op het einde van de maand.
 
Hier is de agenda, maak een vrijblijvende afspraak om de abonnementen op te halen.
 

Hoe een pas aanvragen?

Bespaar U wachttijd (20 minuten per pas) en vul alles al vooraf in en stuur ons al een foto van uw kind op team@legenturia.com

Hieronder in de agenda kan U de dag aanduiden waarop U het pasje wil komen ophalen, als U de foto ook al gemaild heeft zal het pasje voor U klaarliggen aan de receptie, handig toch?

Klik op DATUM CHECKEN om een afspraak te maken, het document om in te vullen wordt U dan onmiddellijk gemaild, handig toch?

Searching Availability...