Home Legenturia indoor fun & entertainment

we wensen

iedereen een

goede gezondheid

tot na de 

quarantaine !

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |

FAQ

Vraag: Welke activiteiten kan ik met elkaar combineren?

Antwoord: Het is mogelijk om alle activiteiten die wij aanbieden met elkaar te combineren. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via 070 232 003 of info@legenturia.com

Vraag: Wat zijn jullie openingstijden?

Antwoord: Wij zijn iedere dag op afspraak geopend van 09.00 tot 21.00 uur. Voor een reservering kun je contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur.

Vraag: Hoe kan ik betalen?

Antwoord: U kunt bij ons per pin of contant betalen. Bij sommige activiteiten dient u het gehele bedrag van te voren per bank over te maken.

Vraag: Tot wanneer kan ik het aantal personen wijzigen?

Antwoord: Bij het bevestigen/plaatsen van de reservering geeft u het definitief aantal personen door. Vanaf de bevestiging tot een week voor aanvang van het evenement/reservering kunt u dit aantal met maximaal 10% naar beneden bijstellen (wijzingen naar boven worden in overleg bekeken). Latere wijzigingen (binnen een week voor aanvang van evenement/reservering) m.b.t het naar beneden stellen van het aantal personen worden niet doorgevoerd.

Vraag: Als ik wil annuleren, hoe gaat dit dan in zijn werking?

Antwoord: Mocht er onverhoopt iets tussen komen, willen wij graag in overleg met u het uitje verplaatsen naar een andere datum.

Vraag: Waarom is de website nog niet responsive?

Antwoord: Dat komt, daar werken de lieve mensen van Designbox keihard aan.