Home Legenturia indoor fun & entertainment

we wensen

iedereen een

goede gezondheid

tot na de 

quarantaine !

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |

Sinterklaas feest

Sinterklaasfeest?

 

Legenturia is een gebouw van meer dan 5000m2 met meer dan 1000 zitplaatsen en 300 plaatsen in het theater.

 

Helaas is het niet mogelijk om het ganse gebouw exclusief af te huren op een weekenddag omdat we dan veel verjaardagsfeestjes hebben en de uitkoopsom veel te duur zou uitvallen voor U.

Gelukkig hebben we een alternatief

 

- U kan samen met andere bedrijven één van onze sinterklaas meet & greet events boeken. Voor een vaste som (flatfee) en een prijs per persoon (15€ voor kinderen, 17€ voor volwassenen) kan U het allerbeste van Legenturia meemaken incl. eten en drinken en goochelshow !

Vaste som

 

- onbeperkt toegang tot de grootste indoorspeeltuin van Vlaams Brabant met springkussens, rollenspelhuisjes, peuterzone, klimkooi.

 

- U heeft gratis een zaaltje van 200m2 voor ontmoeting met de sint

 

- onze sint kan zowel Nederlands als Frans als Engels, U moet enkel zelf de cadeautjes regelen

 

- snoep mag U NIET bij de sint meegeven want dan gaat dit in de speeltuin verspreiden en morsen

 

- snoep mag één van uw medewerkers wel bij het buitengaan meegeven met de ouders als U een gesloten plastic zak per ouder voorziet, we willen geen klevende chocolade en speculaas in de attracties om hygiënische redenen

 

-parking aan overzijde van de straat (150) en bij ÌKEA

 

- ontbijt voor iedereen op het moment dat men in de zaal bij de sint is (koffie, fruitsap, koffiekoekjes, croissants) bij ochtendformules / dessertbuffet bij namiddagformules (koffie, fruitsap, pannenkoeken, taarten en koekjes)

 

- al uw bezoekers krijgen twee drankjetons en mogen voor en na hun bezoek bij de sint zo lang in de speeltuin blijven als ze wensen

 

bovendoen zijn er nog extra's;

 

- gratis bijwonen goochelshows (normaal enkel voor jarigen).

- er zijn shows in het Nederlands, Engels en Frans in het theater zowel in voor als namiddag

- gratis Ninja Games tussen 15:15 en 16:00 voor wie aanschuift.

- gratis disco show met de draak om 12:30 en om 16:00

 

opgelet; in het theater zijn maximum 300 plaatsen, de gewone bezoekers en de kinderen van feestjes komen ook naar deze shows, het is first come first served. Jarige kinderen en hun gasten hebben voorrang.

 

OPTIES

- Ook tijdens de middag eten?  Als lichte lunch kan U ook steeds een assortiment broodjes (belegde broodjes, koffie en frisdrank) aan 6€pp toevoegen.

- bowlingspel (4€ pp ipv 5,95€)

- laserspel (4€ pp ipv 8,95€)

- ninja games (4€ pp 7,95€), de ninja games zijn ook gratis tussen 15:00 en 16:00

 

Wacht niet langer en maak uw boeking, U dient wel een voorschot te storten maar bij annulatie wordt dit 100% terugbetaald !

Na de ontmoeting bij de sint is het de bedoeling dat U en uw gasten in de zaal plaatsnemen bovenin de speeltuin. Iedereen krijgt twee drankjetons om erna nog verder te drinken.

 

Indien U meer dan 75 kinderen uitnodigt voorzien we de zaal en de acteurs voor een tweede uur (+300€)

 

Vanaf meer dan 150 kinderen heeft U de zaal voor drie uur in totaal (+-600€). Vanaf 225 kinderen vier uur (+900€). vanaf 300 kinderen of meer de ganse middag (+1200€).

 

Opgelet: we vragen als U extra uren bestelt dit ook afrekent, wij moeten de acteurs en de zaalkosten ook betalen.

Foto: sinterklaasfeest voor de firma XYLEM te Legenturia.

 

Wij voorzien microfoon en statief en elke minuut roepen we een kindje (broers en zusjes liefst samen) af. U dient zelf cadeautjes te voorzien en een medewerker die de cadeaus overhandigt aan zwarte piet.

 

Om een offerte te ontvangen stuurt U ons een mail op info@legenturia.com. Opgelet: als U de zaal met sint en piet vastlegt voor een bepaald aantal uren dient U ook deze uren te vergoeden als er minder kindjes opdagen. 

 

foto: sinterklaasfeest voor de firma MAXI CLEAN te Legenturia.