Home Legenturia indoor fun & entertainment

Open

elk weekend

10:30 -18:30

woe 13:00

vr 16:00

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |

Laser shoot

Een spannend spel voor volwassenen of kinderen dat teamwork en strategisch inzicht beloont.

OPGELET: als U met kinderen tijdens de openingsuren van de speeltuin komt lasershooten dient U ook een combinatieticket MET speeltuin te betalen.

Labyrint

Verover terrein in een doolhof van gangen, obstakels, lichteffecten en rook.

Optie: Laser Shoot XL

's Avonds kan de arena uitgebreid worden tot een LASERSHOOT EXTRA LARGE (XL) dan is het speelterrein drie keer zo groot en kan je via drie geheime doorgangen naar de drakenkooi.

Dit spel duurt dubbel zo lang als een normale lasergame (dus 2 x 15 min) en kan enkel geboekt worden na sluitingstijd speeltuin of tijdens weekdagen.

Kom dan wel aub met een groep van 10 à 12 deelnemers anders is het terrein veel te groot en zijn er te weinig tegenstanders :-)

Wapen en puntentelling

Onze geavanceerde laserwapens hebben zichtbare laserstralen en gevoelige sensoren die schoten uit alle richtingen registreren. Je score kan je elk moment raadplegen op het display van je wapen.

 

Voor jong en oud! (we raden een leeftijd van minimum 8 jaar aan, het is een beetje donker en geheimzinnig). Jonger? Dat mag maar we betalen het ticket niet terug. Soms spelen families met kinderen van amper 5 jaar het spel maar kunnen voor jonge kinderen geen garantie geven dat ze het niet te "intens" vinden. Tickets mag U boeken voor kinderen jonger dan 8 jaar op eigen risico (wordt niet terugbetaald als ze stoppen).

Zin om te laser shooten?

Kies uit een van onze formules:

LASERGAMES voor VERJAARDAGSFEESTJES:

 

 

LASERGAMES op AVONDEN of op WEEKDAGEN OVERDAG :

 

 

Voordelige tickets combinatie laser EN speeltuin toegang (U bespaart ca. 5 euro per persoon)

Voor een feestje? Aarzel dan niet en bespaar door onze ALL IN formules (klik hieronder) U weet perfect hoeveel het zal kosten alles incl. !