Home Legenturia indoor fun & entertainment

elke

dag van

de vakantie

geopend van

10:30 tot 18:30

 

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |
FULL EXPERIENCE BOWL/LASER/NINJA
 
Attractie Nr.: 8
Voorraad:  

FULL EXPERIENCE BOWL/LASER/NINJA


€ 25  incl. B.t.w.
 

Dit is onze ALLERBESTE formule die bowling, lasergame XL en Ninja games combineert, speciaal voor bedrijven die een originele en betaalbare teambuilding willen.

Geniet van een voordelig pakkettarief door de Led bowling te combineren met een dubbele superspannende lasershoot en ninja games.

Dit kost normaal ca. 35 euro pp maar nu kan U dit boeken voor 25 euro pp. btw incl.

 

Eerst gezellig samen bowlen om elkaar vervolgens in teams te bekampen tijdens de ninja games en de lasershoot!

Dit betekent samenwerken, maar vooral samen fun beleven!

En voor slechts 20€ extra (dit kan U aanduiden in de kalender tijdens het reserveren) kan er bvb nog een barbecue of buffetje met streetfood bijbestellen of bvb een buffet met pasta, thais of andere heerlijke gerechten naar keuze.

Kortom: deze formule is ideaal om de teamgeest te verbeteren!

 

Legenturia Fun & Entertainment center is een origineel en apart evenementencenter van meer dan 5000m2 in Zaventem met een capaciteit tot 900 of zelfs 1200 personen (totale zitplaatsen in het gebouw en in onze restaurants, zalen en theater).

 

 

Voor speeches kan U er GRATIS op aanvraag beschikken over een groot theater met podium en geluidsinstallatie met 300 zitplaatsen.

 

 

De ligging is ideaal, langs de meest bereikbare kant van de ring van Brussel, op 1 minuut van de luchthaven en meteen aan de afrit van de snelweg en vlakbij Ikea, met een ruime parkeermogelijkheden (gratis parking).

Teambuilding?

Kies één van de meest unieke LASERSHOOTS van België (met ondergrondse tunnels en geheime doorgangen) en als U ’s avonds komt kan U de trendy ervaring van een blacklight LED BOWLING meemaken.

Bedrijsfeest? Personeelsfeest?

 

Legenturia kan dankzij het groot aantal zitplaatsen eender welk formaat van evenement aan en er is een buitenterras met meer dan 200 zitplaatsen. 

 

 

Barbecue? Fingerfood? Thai Food? Combineer uw verblijf met een aantal heerlijke gerechten. Onze bars zijn uitgerust met alle fris en softdranken en voor amper 2,10 euro per persoon (excl btw) koopt U drankjetons om uw gasten drank naar keuze te laten nemen.

 

 

Hadden we al gezegd dat Legenturia ook speciale attracties heeft?  Bvb. onze huisgoochelaar Kapitein Coda kan voor of na uw powerpoint presentatie de bezoekers vergasten op een goochel en illusieshow waar ze nog lang over napraten.

 

 

Tenslotte als U het evenement ook wil openstellen voor kinderen van uw klanten of kinderen van uw werknemers kunnen zij in de grootste binnenspeeltuin van Vlaams Brabant hun hart ophalen (springkastelen, bootjesvijver, peuterzone, klimkooien,…)

 

 

Speciaal om U vandaag nog een offerte op maat te kunnen maken,

Kan U RECHTSTREEKS in onze agenda een OPTIE (vrijblijvend) noteren.

 

U ontvangt binnen de twee minuten een offerte en…..U betaalt enkel voor de deelnemers die effectief opdagen en kiest zelf welke opties (bowling, lasershoot, show, speeltuin,…) U wenst.

 

 

Belangrijk; wij rekenen geen annulatievergoeding en slechts vier dagen voor het event dient U te bevestigen welk voedsel U wil.

 

 

Aarzel niet en zet een optie in onze agenda, wij rekenen geen annuleringskosten tenzij we reeds kosten gemaakt hebben voor U te ontvangen.

Beleef de FULL EXPERIENCE en tracht het zwaard uit de steen trekken.....maak uw uitstap Legendarisch.

 

 

 

Kom mee herinneringen maken in Legenturia Fun & Entertainment Center Zaventem. Onderaan deze pagina kan U onze kalender inkijken.