Home Legenturia indoor fun & entertainment

we wensen

iedereen een

goede gezondheid

tot na de 

quarantaine !

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |

Disclaimer

Aan de afbeeldingen en de omschrijvingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Prijzen
Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Betrouwbaarheid verstrekte informatie
Legenturia stelt hoge eisen aan de via deze website verstrekte informatie. Desalniettemin aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de actualiteit en/of het voorkomen van eventuele fouten in de informatie op deze website.

Als u onjuiste en/of onvolledige informatie op onze website aantreft, stellen wij het zeer op prijs als u ons daarover informeert via info@legenturia.com

Ongeauthoriseerd of oneigenlijk gebruik
Ongeauthoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk vormen op rechten van intellectuele eigendom, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

Beëindigen website
Legenturia mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Legenturia  is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Privacy
Legenturia behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website worden aangeboden gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Legenturia de toegang tot de website monitoren.

Contact
Via info@legenturia.com kunt u altijd dus 24/7 contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken op 070 232 003. Telefonisch zijn wij soms niet goed bereikbaar of gesloten op weekdagen probeer het dan op een later tijdstip opnieuw of per mail aub.