Home Legenturia indoor fun & entertainment

we wensen

iedereen een

goede gezondheid

tot na de 

quarantaine !

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |

Bowling

De Legenturia bowling bestaat uit vier korte banen van 14 meter (geen 21 meter) maar wat ze zo bijzonder maken is de mooie verlichting 's avonds. Let wel: als U tijdens de openingsuren van de speeltuin komt bowlen dient U ook een combinatieticket MET speeltuin te betalen.

OPGELET: wegens het enorme succes van de bowling is de bowling op sommige weekenddagen in de namiddag bijna compleet volboekt, controleer dus zeker eerst in de agenda onderaan of de datum en het gewenste uur nog vrij is. 

 

Zin om te bowlen?

Kies uit een van onze formules:

Voor verjaardagsfeestjes hebben we voordeligere formules met eten en drank inbegrepen (voordeliger dan alles apart kopen).

 

 

Bowling + speeltuin arrangementen (dus niet voor feestjes) :

 

 

Formules bowling ZONDER speeltuin :

Verjaardagsfeestje? Maak geen vergissing, onze verjaardagspakketten lijken op het eerste gezicht duurder maar hier zit ALLES in, onbeperkt eten, drinken, drie activiteiten, popcorn, chips....dus alles is inbegrepen en U weet perfect op voorhand hoeveel U gaat uitgeven.

Ouders die onze feestjesformules boeken merken dat ze op deze manier perfect op voorhand weten hoeveel alles uiteindelijk zal kosten en uiteraard is het goedkoper dan alles apart te boeken en ter plaatse pas het eten en drinken te bestellen. Kijk rechtstreeks in onze kalender: