Home Legenturia indoor fun & entertainment

Speeltuin open

woensdag 13u30 

vrijdag 16u00 

weekends 10u30

sluit om 18u30  

 

Home | Scholen en groepen | Speeltuin | TEAMBUILDINGS | Verjaardag |

Bowling

OPGELET: als U tijdens de openingsuren van de speeltuin komt bowlen dient U ook een combinatieticket MET speeltuin te betalen.

Bowling 5,95€ + speeltuin 11€ = normaal 16,95€ maar U kan een combo ticket van 14,95€ kopen. Ouders betalen voor bowling 5,95€ + 3€ speeltuin = 8,95€. De openingsuren kan U hier raadplegen, na sluitingstijd van de speeltuin is bowlen zonder deze combinatie uiteraard mogelijk.

Geniet van een gezellig spelletje bowlen op een van onze vier banen.

Het zijn korte 17m LOUNGE bowlingbanen. 's Avonds is er LED verlichting en blackightverlichting (wanneer het buiten donker is).

Er zijn GEEN kiddy bumpers maar de plastic draakjes helpen een bal te lanceren zodat zelfs de kleintjes mee kunnen spelen.

Food & drinks

Ons self-service restaurant biedt een ruim assortiment dranken, snacks en warme hapjes voor tussen uw worpen.

Ook maaltijden zoals verschillende soorten pizza kunnen besteld worden.

Zin om te bowlen?

Kies uit een van onze formules:

Voor verjaardagsfeestjes hebben we voordeligere formules met eten en drank inbegrepen (voordeliger dan alles apart kopen).

 

 

Bowling + speeltuin arrangementen (dus niet voor feestjes) :

 

 

Formules bowling ZONDER speeltuin :

Verjaardagsfeestje? Maak geen vergissing, onze verjaardagspakketten lijken op het eerste gezicht duurder maar hier zit ALLES in, onbeperkt eten, drinken, drie activiteiten, popcorn, chips....dus alles is inbegrepen en U weet perfect op voorhand hoeveel U gaat uitgeven.

Ouders die onze feestjesformules boeken merken dat ze op deze manier perfect op voorhand weten hoeveel alles uiteindelijk zal kosten en uiteraard is het goedkoper dan alles apart te boeken en ter plaatse pas het eten en drinken te bestellen. Kijk rechtstreeks in onze kalender: